sponsorkliks

ik ga een online aankoop doen

Scouting Bladel heeft jouw hulp nodig om wekelijks gave programma's samen te stellen en uitdagende kampen te organiseren.

Webwinkels sponsoren namelijk gratis een percentage van het aankoopbedrag van jouw online aankopen aan Scouting Bladel. Je betaalt daarvoor zelf niets extra en het is volledig privacy proof.

Sponsorkliks kun je gebruiken bij bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe een laptop, kleding of bij het boeken van een vakantie :)

Jij kunt ons veel helpen door Sponsorkliks te gebruiken bij jou volgende aankoop, een kleine moeite toch?

Voor echt van alles

1,5-4% commissie
1-10% commissie

Wanneer je nieuwe kleding koopt

7% commissie
5-9% commissie

Bij het boeken van een vakantie

€16,50 per boeking
1-8% commissie

of lekker iets gaat eten

4% commissie
6 tot 13% commissie

wanneer je overstapt van provider

€30,- tot €52,- commissie
€15,- tot €20,- commissie

En nog zo veel meer webwinkels!

ik ga een online aankoop doen

hoe werkt het?

De stappen

1. ga naar onze Sponsorkliks pagina

2. klik op het logo van de gewenste webwinkel

3. rond je online aankoop af als gewoonlijk

De bijdrage van de webwinkel aan Scouting Bladel wordt daarna automatisch geregistreerd

Belangrijk om te weten
 geen extra kosten voor jou

privacy proof

gemakkelijk en snel

bestedingsdoel

± € 400,- buikschuif touw (Ø 40 mm, lengte 35 m, stalen kern)

De buikschuif is een klassiek onderdeel bij Scouting.
Door op een touw te liggen, met een van de benen gestrekt naar beneden (voor stabiliteit) kan worden vooruitgeschoven over het touw. Op die manier kan bijvoorbeeld een plas water worden overgestoken.

welke webwinkels doen mee?

Dit is slechts een kleine selectie van de honderden webwinkels die deelnemen
1,5-4% commissie
1-10% commissie
4% commissie
€ 1,- per bestelling
€16,50 per boeking
3,85% commissie
3% commissie
5-9% commissie
5% commissie
1-8% commissie
7% commissie
6% commissie

veelgestelde vragen

Wat is Sponsorkliks?
Met SponsorKliks leveren jouw aankopen bij webwinkels gratis een financiële bijdrage op voor Scouting Bladel!
De webwinkels sponsoren namelijk een percentage van het aankoopbedrag aan ons.
Je betaalt daarvoor niets extra en het is volledig privacy-proof!

Verzameld Sponsorkliks persoonlijke gegevens?

Wat doet Sponsorkliks met mijn persoonlijke gegevens?
Verzameling en verwerking van persoonsgegevens gebeurt enkel en alleen ten behoeve van de service.

Betaal ik extra door Sponsorkliks te gebruiken?
Het gebruik van Sponsorkliks is voor jou helemaal gratis!
Het bedrijf betaald de sponsoring aan Scouting Bladel volledig.

Waarom sluiten webwinkels aan bij Sponsorkliks?
Financieel bijdragen aan lokale verenigingen is onderdeel van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (MVO).
Webwinkels ontplooien activiteiten omtrent MVO, bijvoorbeeld vanwege wetgeving, bijdrage aan de financiële prestaties van het bedrijf, naamsbekendheid, door druk van grotere inkopers of omdat ze hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij.

Sponsorkliks is voor webwinkels een relatief gemakkelijke manier om een variatie aan goede doelen te steunen.

Hoe worden de bijdrage bepaald per webwinkel?
De medewerkers van Sponsorkliks gaan in onderhandeling met webwinkels over de hoogte van de bijdrage per aankoop.
Sponsorkliks heeft daarbij een sterke onderhandelingspositie doordat veel verenigingen zijn aangesloten.