sponsorkliks

We hebben jou hulp nodig om wekelijks gave programma's samen te stellen en uitdagende kampen te organiseren voor kinderen en jongeren.

Webwinkels sponsoren een percentage (commissie) van het aankoopbedrag aan Scouting Bladel op het moment dat jij daar iets koopt. Je betaalt daarvoor zelfs niets extra!

bestedingsdoel

± € 400,- buikschuif touw (Ø 40 mm, lengte 35 m, stalen kern)

De buikschuif is een klassiek onderdeel bij Scouting.
Door op een touw te liggen, met een van de benen gestrekt naar beneden (voor stabiliteit) kan worden vooruitgeschoven over het touw. Op die manier kan bijvoorbeeld een plas water worden overgestoken.

welke webwinkels doen mee?

Dit is slechts een kleine selectie van de honderden webwinkels die deelnemen
1,5-4% commissie
1-10% commissie
4% commissie
€ 1,- per bestelling
€16,50 per boeking
3,85% commissie
3% commissie
5-9% commissie
5% commissie
1-8% commissie
7% commissie
6% commissie

voordelen

Geen kosten voor jou
de webshop betaalt
 gratis sponsoring dus
 betaal zoals je gewend bent
gemakkelijk en snel
weinig extra handelingen
 kost slechts 2 klikken
 plugin is beschikbaar
privacy proof
geen gezeur achteraf
 geen contact door winkels
 geen extra gegevens delen

Hoe doe ik mee?

methode 1 - handmatig

1) ga naar www.sponsorkliks.nl

2) zoek bij "wie wilt u sponsoren?" naar Scouting st willibrord bladel

3) klik op het logo van de gewenste webshop

4) je komt automatisch op de website van de webshop en doet hier je aankoop zoals gewoonlijk

De bijdrage van de webwinkel aan Scouting Bladel wordt daarna automatisch geregistreerd.

methode 2 - plugin

Alleen te gebruiken met Google Chrome

Een plugin die je installeert zorgt ervoor dat je automatisch een melding krijg op het moment dat je een webwinkel bezoekt die deelneemt aan Sponsorkliks.

Je stelt een standaard vereniging in die je wilt sponsoren.
Wat is Sponsorkliks?
Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel door een aankoop bij een webwinkel.
Je betaalt daarvoor zelfs niets extra!

Waarom sluiten webwinkels aan bij Sponsorkliks?
Financieel bijdragen aan lokale verenigingen is onderdeel van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (MVO).
Webwinkels doen aan MVO, omdat het bijdraagt aan de financiële prestaties van het bedrijf, naamsbekendheid, door druk van grotere inkopers of omdat ze hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij. Sponsorkliks is voor webwinkels een relatief gemakkelijke manier om een variatie aan goede doelen te steunen.

Hoe worden de bijdrage bepaald per webwinkel?
De medewerkers van Sponsorkliks gaan in onderhandeling met webwinkels over de hoogte van de bijdrage per aankoop.
Sponsorkliks heeft daarbij een sterke onderhandelingspositie, doordat veel verenigingen zijn aangesloten.